IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Guild aanvraag-topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Libra
Admin
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 175
Poké-points : 26

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar en 7 maanden
Level: 13
Partner: Come 'nd try to catch me, baby.

BerichtOnderwerp: Guild aanvraag-topic   ma nov 10, 2014 9:04 pm

Guild aanvraag-topic
Hier kun je een eigen Guild aanvragen, dit aanvragen mag zo lang als dit topic open is voor reacties. Als de aanmeldingen gesloten zijn, zal dit topic ook sluiten en zodra we weer een nieuwe guild erbij zoeken, wordt dit topic weer geopend.
We zoeken momenteel nog 1 nieuwe guild!
Nu vragen sommigen van jullie je zeker af: Wat is een guild precies? Nou, dat zal ik eens proberen uit te leggen.

Wat is een Guild?
Een guild is een soort vereniging van Pokémon die ervoor hebben gekozen om andere Pokémon te helpen, of het nou met kleine of met grote dingen is. Guild-Pokémon wonen vaak samen in het gebouw van de guild en delen vaak hun slaapkamer met maximaal drie andere Pokémon van die guild. De Pokémon van de guilds mogen hun eigen teams vormen en een naam geven aan dit team. Een team bevat tussen de twee en de vier Pokémon.
Iedere guild ligt in de buurt van een dorp, meestal is dat de geboorte- en/of woonplaats van de oprichter van die guild. In dit dorp wonen Pokémon die niets tot weinig met de guild zelf te maken hebben, maar meestal zijn er ook winkels waar enkele items gekocht kunnen worden.

Maar, om het kort samen te vatten, een guild is een grote groep Pokémon, opgesplitst in teams, die anderen helpen.

Hoe vraag ik zo'n eigen guild aan?
Een eigen guild aanvragen/maken is heel simpel, je maakt een mooie aanmelding in dit topic met daarin alle informatie over je guild en daarna kijken de beheerders of het een goede guild is. Als de guild goedgekeurd is, betekend dit dat je een eigen groep krijgt bij de legenda en dat er een subboard aangemaakt wordt in het "Guilds"-board speciaal voor jouw guild.
Bedenk wel dat, als je een guild wil, je de verantwoordelijkheid moet nemen om een goede guildmaster te zijn en genoeg tijd moet hebben om je taken uit te voeren. De manier van nieuwe leden accepteren is niet verplicht om er bij te zetten, maar als er iets anders is dan het "standaard" simpele aanmeldtopic waar je enkel een lijstje in moet vullen, is het wel nodig om deze er bij te zetten.

Wat bevat een goede guild-aanmelding?
Een goede guild-aanmelding bevat onder andere: Een nette opmaak, de namen van de guild en het dorp bij de guild, informatie over de locatie van de guild, informatie over het dorp bij de guild, de regels van de guild en informatie over de guildmaster.
Een lijstje voor guild-aanmeldingen:
 

_________________


Laatst aangepast door Libra op wo nov 19, 2014 4:34 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pkmnmysteryworld.actieforum.com
Shimmer
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 20
Poké-points : 7

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 19
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Guild aanvraag-topic   wo nov 19, 2014 10:52 am

Guildnaam: The Shimmering
Locatiebeschrijving guild: Het kamp van The Shimmering bevind zich in een open plek in een dicht bos. Je zult de open plek niet snel vinden, tenzij je weet waar het zich bevind. Berry struiken zijn er in overvloed, maar er leven ook andere pokémon, dus ze zullen niet altijd vol zitten. De pokémon die er leven zijn meestal vriendelijk, maar er zijn altijd uitzonderingen.
Plaatje van locatie: http://fc06.deviantart.net/fs42/f/2014/244/e/6/anime_forest_not_my_work_by_arashimoto-d21wepm.png
Naam dorp: Wild West Town
Locatiebeschrijving dorp: Dit dorpje is een nagemaakt wild west dorpje. De salloon staat je op te wachten als je het dorpje binnenkomt, er zijn zelfs oude paardenstallen. Je voelt de sfeer. Het enige punt is dat sommige huizen op instorten staan, en dat dus sommige plekken niet even veilig zijn.
Plaatje van locatie dorp: http://fc02.deviantart.net/fs46/i/2009/198/6/e/Western_Town_by_kasplode.jpg
Manier van leden accepteren: The Shimmering is een guild met dappere leden. Ze nemen risico voor anderen, soms door zichzelf op te offeren. De guildleider zal altijd op een roep afkomen, maar met een ander lid. Dat lid zal zichzelf voordoen alsof hij in gevaar is. De Guildleider kijkt hoe de pokémon die de guild wilt joinen het oplost. Als zij vind dat je het goed hebt gedaan, stapt ze op je af, heb je niets gedaan, zal ze weggaan zonder ook maar hallo te zeggen.
Extra regels (optioneel):
Rangnamen & beschrijvingen rangen:
Alpha De alpha is de leider van de Guild.
Beta Dit is de rechterhand van de Alpha.
Testers Een van deze leden zal meegaan als een nieuwe pokémon in de guild wilt komen.
Rescuers Deze zijn vaak in de dungeons te vinden en staan klaar om andere pokémon te helpen, ookal zitten ze niet in de guild.
Pupils Dit zijn de jonge leden, zij worden getraint tot Tester of Rescuer
Naam Guildmaster: Shimmer
Pokémonsoort Guildmaster: Umbreon
Geslacht Guildmaster: Vrouw
Verleden Guildmaster (optioneel)
Motivatie: Ik zou het heel leuk vinden om een Guild te leiden.
Kleurtje in de legenda: Blauw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Libra
Admin
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 175
Poké-points : 26

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar en 7 maanden
Level: 13
Partner: Come 'nd try to catch me, baby.

BerichtOnderwerp: Re: Guild aanvraag-topic   wo nov 19, 2014 4:33 pm

Gefeliciteerd, The Shimmering is geaccepteerd!

Er zal zo snel mogelijk een subboard voor aangemaakt worden, net zoals de RPG-gebieden die er bij horen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://pkmnmysteryworld.actieforum.com
Maybel

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 61
Poké-points : 32

Pokémon Profiel
Leeftijd: » 10 maanden «
Level: » Level 10 «
Partner: » And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone. «

BerichtOnderwerp: Re: Guild aanvraag-topic   do nov 20, 2014 5:00 pm

Hieronder is mijn aanmelding x'D


Laatst aangepast door Maybel op za nov 22, 2014 8:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aldrei

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 30
Poké-points : 2

Pokémon Profiel
Leeftijd: ;; Dun know 1 year
Level: ;; Level 13
Partner: ;; Do not go gentle into this good night

BerichtOnderwerp: Re: Guild aanvraag-topic   za nov 22, 2014 3:11 pm


Vaxa
✖ Guildnaam ✖ Vaxa

✖ Locatiebeschrijving guild ✖ {Link *klik*} In het midden van een vallei torend een berg uit de grond. Gatten doorklieven zijn machtige, sterke wanden en vormen grotten die zich tot diep in de grote rots bevonden. Vele lopen dood, andere zorgen ervoor dat je er eeuwig ronddwaalt. Enkel leden van Vaxa zullen de weg weten, de juiste gangen en het perfecte pad in dit doolhof van grotten. In het hartje van de berg vinden we de guild terug. Gatten in het hoge plafond zorgen voor lichtinval van buitenaf en ook lichtgevende kristallen zijn hier weer te vinden. Een klein riviertje loopt door de grot van bovenaf en zorgt voor een rustgevend geluid. Er zijn meerdere grotten, klein en groot, verbonden aan dit machtig centrum, met elk hun eigen functie en doel.

✖ Naam dorp ✖ Helli

✖ Locatiebeschrijving dorp ✖ {Link *klik*} Het dorp is beter de vinden dan de guild aangezien te meer grotere en bekendere grotten verbonden zijn met deze stad. En ja hoor, je hoort het goed, stad. Helli staat bekend om zijn befaamde en zeldzame kristallen en edelstenen. Vele Pokémon komen hier dan ook, als ze het tenminste kunnen vinden, om de stad te aanschouwen en om zelf op edelstenenjacht te gaan. De stad zelf is prachtig en heeft ook veel belichting van lichtgevende kristallen, maar ook van gaten in de muur waar licht naar binnen sijpeld. Er word gezegd dat het licht van de kristallen helend is en dat het daarom is dat de stad zovaal flora heeft. De echte reden weet echter niemand.

✖ Manier van leden accepteren ✖ Een Pokémon kan altijd zin hebben om deze guild te joinen, maar hoe gaat dat in zijn werk? Wanneer een Pokémon een van de leaders roept in de vallei waar de berg zich bevind, zal een van de twee voor hen verschijnen. Aldrei en Maybel zullen de Pokémon uitleggen wat ze moeten doen, namelijk een plek vinden in het labyrint. De opgave lijkt simpel, maar dat is het zeker niet. De leaders hebben namelijk bepaalde hindernissen op de weg geplaatst die de Pokémon dan moet oplossen. Aldrei of Maybel zal dan toekijken hoe de Pokémon reageert op de dingen, ze oplost en hoe sneel deze te werk gaat. Het is enkel een kwestie van tijd. Zal jij voor eeuwig ronddwalen of deel worden van deze verborgen guild?

✖ Regels ✖
✖ In Vaxa mogen de leden met elkaar vechten, maar men moet echter eens toestemming vragen aan de Guildmasters aangezien het anders als aggresie wordt aanschouwt.
✖ Andere beroven is ten strikte verboden, vind je iets dat niet van jou is, meld dit dan bij een van de twee leaders zodat zij deze terug kunnen brengen naar de rechtmatige eigenaar.
✖ Op een missie word niemand achtergelaten, tenzij deze ten dode is opgeschreven. Hier kan bij extreme gevallen één dood zorgen voor meer levende, waardoor een opoffering kan gebeuren. Maar als de situatie nog onder 'controle' is, word de Pokémon niet achter gelaten.
✖ Het woord van de Guildmasters is wet
✖ De locatie van de guild mag niet vrijgegeven worden.

✖ Rangen ✖

Leader ✖ Sköll
{Sköll, de wolf die de zon achterna jaagt en verslint. Een teken van kracht en doorzettingsvermogen.
Sköll is de rang die de leider draagt. Degene die deze naam draagt leid de guild en staat boven de andere rangen. In deze rang word je geboren, word geschonken door de huidige leider of word gewonnen in een gevecht.
Deputy ✖ Hati
{Hati, de wolf die de maan opjaagt en hem verslint. Minder belangrijk als Sköll maar een nodige taak.
Hati krijg je als je de opvolger of beter gezegd, rechterhand, van de leider bent. Je hebt veel aanzien maar de wet van Sköll blijft wet. Deze rang word altijd gegeven door de leider zelf en bij de dood van de leider heeft deze veel kans om de rang over te nemen.
Spy ✖ Odin’s Crow
{De kraaien van Odin, Huginn en Muninn, vlogen over de werelden en namen het nieuws mee terug. Ze wisten alles.
Odin’s Crow is een bijzonde rang, de spionnen staan in een hoog aanzien bij de kleinen en apprentice’s. De gemeenschap is wat gesloten, ze kiezen zelf hun leerlingen uit en trainen ze zelf in het vak. Ze houden de boel zowel in de guild als buiten de guild in de gaten. Deze pokémon staan dicht bij Sköll, al worden ze meestal als verklikkers gezien en vermeden.
Healer ✖ Eir
{Eir, godin van het helen
Deze rang is een uitzondering op het o zo bekende; alleen slechte en neutrale pokémon. Als Eir Mag je ook een goede pokémon zijn. Ze hebben een vreemde uitstraling om hun heen hangen en de meeste hebben een reputatie in de guild die gemengd staat met ontzag en lichte angst.
Strider ✖ Tyr
{Tyr, god van de oorlog
De rang Tyr is de rang die je krijgt als je een volledig lid bent. Je moet goed kunnen vechten en jagen en daarbij trouw hebben bewezen aan Sköll. Als je training is afgerond krijg je deze rang van Sköll of Hati. Deze pokémon beschermen het territorium en gaan op pad voor voedsel of richten zich op dungeons. Ze leiden ook de meeste jongelingen op.
Apprentice ✖ Magni
{Magni, god van kracht. Iets wat we de jongere toe willen wensen
Magni is de rang die je krijgt als je rond de jaarling leeftijd zit. Je word opgeleid door een Tyr tot je een eind test af moet leggen. Deze worden georganiseerd door Sköll, hierbij komen alle jongelingen bij elkaar en moeten ze tegen elkaar vechten. De verliezers moeten verder met hun opleiding, de winnaars moeten samen een dungeon weten te onderzoeken. Daarna krijgen ze de rang Tyr. Als je als Magni getraind word door een Odin’s Crow krijg je die rang bij het eind van de opleiding.
Youngs and Mothers ✖ Baldr
{God van schoonheid, vrede, rust en geboorte. Iets wat samengebonden staat met moederschap
De net gehatched te pokémon staan samen met hun moeder onder dezelfde rang en onder dezelfde god. Beiden partijen worden goed beschermt door de andere leden en er word altijd voor ze gezorgd. Een veilige plek, goed eten en zuiver water. Daarbij worden ze met enig aanzien bekeken. Als de youngs van rang wisselen valt ook hun moeder terug in haar eerdere rang.
New Blood ✖ Loki
{God van onheil, leugens en de vuurgeest. Een rang met weinig aanzien maar je kan jezelf eruit werken
Verraad wegens je guild staat zelf bij de slechtste pokémon niet hoog. Als je iets tegen Vaxa heb gedaan en zo je vertrouwen heb verloren kom je in deze groep. Minachting komt deze kant op. Tevens pokémon die hun eigen guild hebben verraden of als solitair zich bij Vaxa toevoegen komen ze hierbij. Door een goed lid te zijn stap je al snel buiten deze rang. Tot dan sta je helemaal onderaan.

✖ Guildmasters ✖ Aldrei {Eevee | Female} ✖ Maybel {Eevee | Female}

✖ Motivatie ✖ We hebben een hele avond zitten overleggen of we dit zouden doen en zoals je nu wel merkt zijn we er overeen gekomen. Beiden wouden we een bad-ass guild en we hebben onze plannen bijeen genomen. We willen samen een orginele guild en deze actief houden.
Well, well... *sigh* Dus yeah zoals Jams al heeft gezegd hebben we hier echt een hele avond over zitten discuteren tot we het perfect vonden. Ik dacht, waarom niet oi? Het lijkt me leuk maar ook erg zwaar dus toen Jamie het voorstelde in het Aot topic leek het me geweldig aangezien ik het awesome vind om met haar samen te werken. Ik hou van originele ideeën en ik vind toch dat deze zo een is. Ik vind het ook erg handig aangezien we het werk kunnen verspreiden en dus eigenlijk mooi actief kunnen blijven zonder de druk + yeah het is weer iets anders right? :3

✖ Kleurtje in de legenda ✖ Donkerrood of Wijnpaars

Out of your vulnerabilities will come your strength.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Guild aanvraag-topic   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Guild aanvraag-topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Guilds-