IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Merlin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Merlin

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 11
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2,5 jaar
Level: 17
Partner: my trusty wand!

BerichtOnderwerp: Merlin   zo jan 04, 2015 10:57 pm

MERLIN.
Name: Merlin
Gender: Male
Species: Braixen
Age: 2,5 years
Themesong: I’ve got the magic in me
Birthdate: 9 maart
Personality: Merlin is gemakkelijk te beschrijven als een nerd. Hij zit graag met zijn neus in de boeken, en dan vooral oude boeken over vroegere helden. Hij is er heilig van overtuigd dat hij magische krachten bevat waardoor hij vuur kan maken met zijn toverstok en hij denkt dat als hij lang genoeg oefent, hij ook andere elementen kan leren. Wat dat betreft is hij een enorme dromer en zit hij altijd in zijn eigen wereldje. Van binnen geeft hij veel om wat anderen tegen hem zeggen, maar hij is niet bang om zichzelf te zijn en te zeggen wat hij vind. Hij is een erg gevoelige jongen die snel om anderen geeft en niet bang is om zijn vertrouwen te geven.

History: Het was een hele gewone winterdag met slechts enkele centimeters sneeuw op de grond toen een jonge Fennekin uit zijn ei kwam. Zijn ouders, zo trots als ze maar konden zijn, noemden hun kleintje Harry. Harry groeide op in een liefdevol gezin waar zijn fantasie constant op de proef werd gesteld. Het was al snel te merken dat hij een erg creatief brein had en graag speelde alsof hij iemand anders was dan hij werkelijk was. Het mooiste vond hij verhalen over grootse tovenaars die de wereld beschermden. Toen hij oud genoeg was om zelf te lezen, werden dat dan ook zijn favoriete boeken.

Zijn vader vertelde hem dat als hij evolueerde, hij zelf een tovenaar kon worden. Dit maakte de kleine Harry natuurlijk dolenthousiast, en hij deed zijn uiterste best te trainen en sterker te worden.

De andere jonge Pokémon deden eerst mee met de spelletjes, maar naarmate ze ouder werden, merkte Harry dat hij de enige was die er nog in geloofde. Zijn vrienden begonnen hem zelfs uit te lachen, en zeiden dat een Pokémon als hij nooit een grootse tovenaar zou worden. Harry vatte dit op als een aanval op zijn naam. Welke beroemde tovenaar heette er nou Harry? Hij besloot een nieuwe naam te nemen, eentje die macht uitstraalde: Merlin. Zijn ouders waren het hier niet mee eens en weigerden hem bij zijn nieuwe naam te noemen. Ook zij zeiden dat hij zich niet zo mee moest laten slepen door zijn fantasie. Om hem uit zijn waanzin te halen, besloten ze hem vechtlessen te geven.

Deze nieuwe trainingen leverden al snel iets op. Merlin evolueerde namelijk. Wat voelde als voor het eerst in tijden, vierden hij en zijn ouders samen weer iets. Als beloning kreeg hij een groot feestmaal. Tijdens deze maaltijd, besloot hij zijn ouders te vragen of hij het huis uit mocht om rond te trekken. Hij dacht er al een tijdje over na, omdat hij meer van de wereld wilde leren en zijn krachten wilde testen. Nu hij een Braixen was, vond hij dat hij sterk genoeg was. Zijn ouders twijfelden, maar besloten hem te laten gaan, omdat hij oud genoeg was en had bewezen dat hij sterk was.

Met de zegen van zijn ouders, vertrok Merlin.

Trivia:
• Merlin's tak, of beter gezegd toverstok, is zijn heiligdom. Niemand mag er aan zitten zonder zijn toestemming.

• Merlin houdt van capes, en is dan ook vaak met een cape (voornamelijk zwart) te vinden.

• Als sinds hij een Fennekin is heeft Merlin een vreemde angst voor katachtige Pokémon.
I've got the magic in me~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://shikariix.tumblr.com
 

Merlin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Voorstellen :: Als pokemon-