IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Daan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daan

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 9
Poké-points : 2

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 12
Partner: -

BerichtOnderwerp: Daan   zo jan 04, 2015 6:11 pm


Naam: Daan
Bijnaam: -
Geslacht:
Leeftijd: 2 jaar
Geboortedatum: 13 November
Sterrenbeeld: Scorpio

Karakter: Daan heeft vaak last van stemmingswisselingen. Het ene moment is ze heel rustig en kalm, maar het andere moment heeft ze een vurig karakter. Het ligt er maar aan om welk onderwerp het gaat. Ze is vrij ijverig en gedreven – en onder al die haat en woede zit toch wel een klein hartje. Als je Daan voor het eerst ontmoet, zul je waarschijnlijk een heel verkeerde indruk van haar krijgen. Dit komt omdat ze zich vrij zelfstandig gedraagt en vreemdelingen liever op een afstandje houdt. Soms wilt dat nogal een koude indruk geven, maar Daan is juist heel warm voor de pokémon waar ze echt van houdt. De Treecko gedraagt zich over het algemeen als een tomboy en is vaker wel dan niet voor een mannetje aangezien, vooral omdat haar naam het geslacht ook niet weggeeft. Dit tot ergernis van Daan zelf, want hoewel ze zich jongensachtig gedraagt, is ze nog altijd een meisje.
Likes:

  • Vechten
  • Horrorverhalen
  • Sabbelen op een takje(voornamelijk zoethout)

Dislikes:

  • Gezien worden voor een dude
  • Opgeven
  • Vuur

Themesong: Walk The Moon – We Are The Kids


Geschiedenis:
Veel van de tijd rond haar geboorte weet Daan niet meer, omdat ze het verdrongen heeft. De eerste paar dagen waren geweldig; ze was omringd door haar ouders en broers en zussen het ene moment. Het andere moment kon ze alleen maar vuur zien. Daan wist niet hoe oud ze ongeveer was toen het gebeurde, maar sinds die dag zwierf ze alleen rond door de bossen. Haar ouders en de andere familieleden waren er niet meer. De Treecko wist niet of ze nog leefden en gewoon gevlucht waren of dat ze gewoon om waren gekomen tijdens de brand. Hoe die was ontstaan was ook een raadsel – alleen had ze er nooit wat voor gevoeld om achter de waarheid te komen. Het kwam toch allemaal op hetzelfde neer. Ze was alleen. En na die dag zou ze dat waarschijnlijk ook wel blijven.

Daan leerde zichzelf van alles. Ze leerde vechten en overleven. Hoe ze voor zichzelf moest zorgen. Niemand anders die dat voor haar deed. Heel af en toe kwam ze wel eens een aardige pokémon tegen die een aantal dagen of weken met haar doorbracht, zodat ze niet meer alleen was. Vaak waren het reizigers die van punt tot punt wilde komen en Daan hielp ze dan de weg te vinden, want ze kende het gebied inmiddels op haar duimpje. Dit ging een lange tijd zo door. Tot ze in aanraking kwam met een Explorer Team. Het groepje had zo’n indruk op haar gemaakt, dat Daan besloot dat zij ook andere pokémon wilde helpen, want dat was wat ze een tijd lang al gedaan had. Daarom vertrok ze uit het oude, vertrouwde bos en besloot de wijde wereld in te trekken, op zoek naar een manier om anderen te helpen.

Trivia:

  • Haar afstandelijk gedrag is geen afweermechanisme. Ze is afstandelijk, omdat ze niet beter weet. Buiten de pokémon die ze geholpen heeft, is ze verder met niemand opgegroeid.
  • Daan houdt erg van vechten. Het geeft haar een kick; het gevoel dat ze echt leeft. En het helpt haar vaak met afkoelen.
  • Ze is vaak te zien met een takje in haar bek, omdat ze het lekker vind eraan te sabbelen. Het begon als een nerveuze gewoonte en groeide uit tot een alledaags iets. Haar favoriet is zoethout.
  • Ondanks het feit dat ze in haar eentje is opgegroeid, deelt Daan makkelijk haar voedsel of spullen. Zolang ze maar ziet wat je ermee doet en je het niet achter haar rug om gebruikt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mcrololo.tumblr.com
 

Daan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Voorstellen :: Als pokemon-