IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Not a -Run!t

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Asha

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 12
Poké-points : 6

Pokémon Profiel
Leeftijd: 18 maanden
Level: 11
Partner: Come there, try it and good luck!

BerichtOnderwerp: Not a -Run!t   zo nov 23, 2014 9:19 am

Het was vroeg in de ochtend toen Asha haar eerste pootstappen in het knisperende gras zette. Haar blauwe ogen gleden over het schermerige, mistige terrein. De frisse geur van de nacht was nog maar net weggetrokken. Asha bemerkte het aan het dauw op het gras en van de leerachtige planten. De druppels werden te zwaar en gleden van het oppervlakte naar beneden.
Asha snoof goedkeurend. Het was uiteindelijk best fijn om een nieuwe thuis te hebben. Met haar pijnlijke achterpoot weggedacht viel het allemaal nog wel mee. Tijdens de Reis Naar Het Nieuwe Thuis het ze hem overgeslagen, en na zeven maanden was hij nog niet genezen. Verschrikkelijk! Plotseling onderscheidde de Bitzle een klein gestalte wat verderop.
Na een tijdje dat haar ogen wendden aan het mistige daglicht verklaarde ze een Totodille wat verderop te zien. Hij hield zich laag vast in het gras, waaraan Asha verklaarde dat hij haar besloop. Toen gaf ze hem een snauw:"Het spel is over, Totodille!!Denk maar niet da ik je niet zag!"
Het beestje viel haar tegelijk aan, terwijl zijn scherpe tanden in haar romp scheurden. Asha slaakte een kreet en probeerde hem met een Tail wip te vloeren, maar haar achterpoot liet haar in de steek en ze miste. Wat heb je nu, Asha? Heb je hem nu net gemist, of wat? Ze kon zichzelf wel vervloeken, maar voor ze het besefte sloeg de Totodille zijn tanden in haar slaap. Grauwend wierp ze hem af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maybel

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 61
Poké-points : 32

Pokémon Profiel
Leeftijd: » 10 maanden «
Level: » Level 10 «
Partner: » And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone. «

BerichtOnderwerp: Re: Not a -Run!t   zo nov 23, 2014 9:41 am

Met snelle passen haastte de Eevee zich door het gras. De Persian liet een luide grom horen en schoot naar voren waarna deze voor haar sprong. Ze stopte absurd en zette een stapje naar achter, met grote ogen keek ze naar de Pokémon. Ze slikte, maar bleef niet bij de pakken zitten en opende haar bek waarna ze een Yawn aanval uitvoerde door gewoon even te gapen. De katachtige keek haar even met een opgetrokken wenkbrauw aan, maar grijnsde toen vals en schoot naar voren. Zijn linkerklauw werd langer en gloeide wit op, hij hield hem naar achter om te te slaan, maar de Eevee reageerde snel met een Detect. De oogjes van de Pokémon gloeiden blauw op en toen de klauw haar raakte sloot ze haar ogen. De Pokémon leek naar voren te vallen en viel zo op zijn kop. De aanval had haar geen schade op geleverd. Ze knipperde een paar keer met haar ogen waarna de blauw glans uit haar ogen was verdwenen en keek naar de slapen Persian die aan haar poten lag. Ze haalde opgelucht adem en knipperde een paar keer met haar oogjes, waarna ze opsprong en weg sprintte van de slapende kat.
Toen ze opeens een kreet hoorde, stopte ze en keek ze even in de richting waarvan het lawaai was gekomen. Op een met dauw bedekt grasveldje was een Blitzle en Totodille te zien en blijkbaar was de water Pokémon aan de winnend hand. Toen deze op de grond kwam, twijfelde Maybel niet langer en schoot ze naar voren om een Tackle uit te voeren op de Water Pokémon. Deze vloog naar achter bij het raken en schoof door het vochtige gras heen. Ze opende haar bek en probeerde zich zo goed mogelijk te concentreren. Een paar sterretjes vlogen eruit, klein, redelijk onstabiel, maar ze waren er en ze raakten de blauwe Pokémon goed. Deze besloot dat het genoeg was en droop af door een sprintje in te zetten naar de struiken aan de rand van het grasveld. De Eevee keek nog even naar de struiken die nog zachtjes ritselden, maar reageerde helemaal niet op het slachtoffer, diegene die was aangevallen, dat zou ze nooit doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asha

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 12
Poké-points : 6

Pokémon Profiel
Leeftijd: 18 maanden
Level: 11
Partner: Come there, try it and good luck!

BerichtOnderwerp: Re: Not a -Run!t   zo nov 23, 2014 10:12 am

Kreunend knipperde Asha een paar keer. Haar wimpers waren kleverig van de grasdauw. Haar oren bemerkten niet meer de schrille piepen en kreten van de Totodille; hij was weg. Asha klauterde er boven op en hees zich recht. Een kleine, jonge Eevee stond enkele lengtes van haar weg. Had die haar gered? Asha snoof. "Bedankt," bromde ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Not a -Run!t   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Not a -Run!t

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Brightlight Woods-