IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Asha-the wild spirit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Asha

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 12
Poké-points : 6

Pokémon Profiel
Leeftijd: 18 maanden
Level: 11
Partner: Come there, try it and good luck!

BerichtOnderwerp: Asha-the wild spirit    za nov 22, 2014 5:54 pm

Naam: Asha
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Young, really young, look my profile.
Pokemon soort: Blitzle
Level: level 10
Attacks: Quik attack
                    Tail wip
                     Charge

                                    Inside:

Asha is een vrouwelijke Blitzle. Ondanks haar vurige Eletric-manen, snelheid en wilde aanblik lijkt ze woester dan ze is. Voor Pokemon's in nood geeft ze haar leven, maar eenmaal je haar kwetst mag je een tegenaanval verwachten met veel snauwen en beledigingen. Toch is ze vriendelijk tegen je als ze je eenmaal kent, en beschermt je ze voor eeuwig.

                               Outside:
Asha is iets groter dan een gemiddelde Blitzle, en heeft de normale zwart-wit kleuren. Haar wilde blik straalt van haar af, met haar grote, blauwe ogen die vonken; het is niet omdat ze boos is, maar dit gen heeft ze nu eenmaal van de familie. Haar snelheid is oogverblindend, en haar gestroomlijfde lichaam helpt haar hierbij. Ook dit heeft ze van de familie, en dat verklaart wanneer ze graag 's nachts gallopeerd als het onweert en de bliksemstralen door de hemel jagen.

                              History:
Als Asha ontwaakte uit haar ei, was ze alleen. Ze was bewust, van dat moment, dat er iets niet klopte. Er hoorde twee andere Pokemons bij te zijn, haar moeder en vader, maar die waren er niet. In de verte was er wel een vaag gestalte: van een andere Bitzle. Alleen draafde die weg, en Asha wist het zeker: hij het de dezelfde kenmerken als haar. Hij was haar broer, en waarom wou ze hem verlaten?                                                                            Maar toch liet ze hem gaan. Zij bleef liever liggen in haar warme eischaal, want zin om bevroren te worden had ze niet. Meteen begon ze te knabbelen in de dichtstbijzijnde berrystruik.
                               10 maanden later...

De Berry's die Asha na haar geboorte at, waren nu haar enige echte voedsel. Het werd een soort verslaving, want de Bitzle had de gewoonte elke dag een Berrystruik naar binnen te spelen. Maar op een dag kwam de winter;iets wat Asha nog nooit had gezien. Toen de sneeuw viel, dartelde ze door de sneeuwkristallen.                                                                                                                       Maar haar Berry's hadden minder geluk. De vrieskou mergelde ze uit en toen het nog begon te sneeuwen, vielen ze helemaal in puin. Toen de sneeuw weer ontdooide,  hadden ze de kracht niet zich te herstellen. Ashia's geliefde Berrysoort stierf uit.
Omdat Asha aanhankelijk was aan de Berry tergde de honger haar uit, hoewel ze ook andere planten at. Maar plotseling was de plek waar Asha geboren was niks meer; ze had alles alleen geleerd op die plek, nu was het slechts een hoop verdorde struiken, met de Berry's die er aan hingen, verschrompeld.
Na een tijd van kou en honger besloot Asha te vertrekken. Ze ging naar de plek waar de echte Pokemons leefden: Pokemon Mystery World.
Een maand later arriveerde de jonge Asha in haar bestemming. Het was precies haar ding: er waren verschillende plekken, en die hadden Berry's te bieden! Ze vond haar thuis in Brightlight Woods, die het meeste op haar thuis leek, hoewel dat landschap meer van de Oasis kwam. Nu woont ze daar iets meer dan zeven maanden.

Dit gaat Asha in de toekomst doen:

Jongen krijgen. Ze krijgt een ei, dat ze beschermt met haar leven. Als het uitkomt, word onthult dat het een Vrouwtje is. Asha noemt haar (hebnoggeennaam, dit Bitzlevrouwtje is NPC). Het jonkie blijft bij Asha en de moeder vertroeteld haar met alle liefde die zij had gemist in het begin van haar leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Asha-the wild spirit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Voorstellen :: Als pokemon-