IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Happy endings. || Open! ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Villain

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 19
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 year ~
Level: 18
Partner:

BerichtOnderwerp: Happy endings. || Open! ♥   do nov 20, 2014 6:01 pm


- CRUSADERS -
we're on our own secret crusade

Langzame passen brachten een licht onzekere Charmander vooruit. Al deed zijn naam anders vermoeden, was hij lang niet zo slecht als mensen dachten. De vurigheid en passie waren op het moment ver te zoeken en zijn staart brandde zacht, net genoeg om hem in leven te houden. Zijn blauwe ogen, gevuld met een chronisch verdriet om het verlies dat hij geleden had, stonden leeg voor zich uit, terwijl de Pokémon zich groot hield, wist dat hij niet toe kon geven aan de zwakte die hem diep van binnen opvrat. Een gevoel dat was alsof je langzaam stierf, alsof elk deel van zijn lichaam het op wilde geven, maar dat hij dit niet kon, niet mocht. Immers kon hij het niet. Niet na wat zijn ouders voor hem gedaan hadden. Hij kon het zich niet veroorloven op te geven nadat ze zichzelf voor hem hadden opgeofferd.

Een diepe zucht kwam uit de mond van de pokémon, voor hij een glimlach op zijn oranje kop zette. Hij ging genieten. Hij was afgereisd naar dit gebied om iets te maken van zijn leven. Of dit het lid worden van een gilde was, of iets heel anders, dat wist hij nog niet. Maar, hij wist zeker dat het avontuur hier groter zou zijn dan thuis. Met een grijns draaide hij zich om, enkel om te zien hoe daar een onbekende Pokémon stond. Onmiddelijk veranderde zijn grijns in een wat schaapachtige grimas. Oh, Arceus.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyanide

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 7
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 16
Partner: nah

BerichtOnderwerp: Re: Happy endings. || Open! ♥   do nov 20, 2014 7:56 pmC Y A N I D E

Nog een paar centimeter, hoger hoefde het niet te gaan. Voorzichtig, bijna bang dat het zou scheuren, trok de Scraggy zijn losse huid nog wat verder omhoog, zodat alleen zijn hoofd er nog net bovenuit stak. Als hij nog wat beter zijn best had gedaan, dan had hij het waarschijnlijk zelfs nog wat hoger op kunnen trekken. Hij had zich zelfs wel eens afgevraagd of het mogelijk zou zijn om de huid over zijn hoofd heen te trekken, gewoon omdat het kon. Misschien een beter idee voor een andere keer. “Hmm! Hmm! Dit maakt het wel warm, het enige dat koud blijft is mijn arm,” neuriede hij, om tevreden op zijn achterwerk neer te ploffen. Even rusten, daar waren zijn voeten behoorlijk aan toe. “Ahh…”zuchtte hij, gevolgd door een rilling. Koud, dat was het zeker. En het was dan nog niet eens winter. Maar met een huid die hij zo hoog op kon trekken… Nee, hij mocht niet klagen. Hij durfde zelfs te zeggen dat hij het bijna even warm zou hebben als iemand die een vacht had. Zijn lichaam, in ieder geval. Zijn hoofd voelde aan alsof het in een ijsblok zat. Heel vreemd was het eerlijk gezegd niet. Als je het vergeleek met waar hij aan gewend was, wel, dan zou je even goed kunnen zeggen dat hij zich inderdaad in een ijsblok bevond. Zijn lichaam was dan ook alles behalve gewend aan de temperatuur waar hij zich nu in bevond. Zelfs zijn voeten, die er normaal niet eens een probleem mee hadden om in het hete zand te lopen, brandden van de pijn. Pijn van het lopen. Een harde ondergrond… Het was zo ongemakkelijk. Hij kon niet begrijpen dat er ook maar iemand was die het prettig vond om op zo’n grond te lopen. Zelfs een ondergrond als deze, die eigenlijk al behoorlijk zacht zou moeten zijn vanwege het gras, irriteerde zijn voeten al. “Zacht als het gras is, ‘t is het zand dat ik mis,” mompelde hij, om zijn gezicht vervolgens in zijn warme huid-deken te begraven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com/
Villain

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 19
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 year ~
Level: 18
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Happy endings. || Open! ♥   vr nov 21, 2014 8:04 pm


- CRUSADERS -
we're on our own secret crusade

Je kan het, Villain,” mompelde de Charmander zacht, voor hij nogmaals knikte. Ja, hij kon dit! Dat had hij geleerd van zijn moeder. Zij, als grote Charizard zijnde, had ook angsten gekend en ze had hem geleerd hoe hij deze moest overwinnen. Ze had hem verteld hoe zij het had gedaan en gezegd dat, wanneer hij het niet voor elkaar kreeg, hij het moest doen omdat het alternatief nog veel enger was. Falen, alleen sterven. Dat was zijn allergrootste angst, de angst die hem toch vooruit kreeg, de angst die ervoor zorgde dat hij zijn andere wist te overwinnen.
Bij het horen van een stem schoot de kop van de Charmander omhoog en zijn blik gleed langs het gras, zijn ogen licht vernauwd in een poging te zien wie er was. Al gauw viel zijn blik dan ook op een gele Pokémon. “Ehm… Hallo?” vroeg hij zacht, hopend dat de Pokémon niets kwaads in de zin had. Immers was hij nog niet sterk genoeg om zich te verdedigen; was hij niets meer dan een simpele Charmander. Hij had beter Dupperd of Watje kunnen heten, want een Villain was hij zeker niet.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyanide

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 7
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 16
Partner: nah

BerichtOnderwerp: Re: Happy endings. || Open! ♥   vr nov 21, 2014 10:45 pm


C Y A N I D E

Nu hij het eindelijk warm begon te krijgen, was het moeilijk voor hem om zich weer zo ver te krijgen om verder te gaan. Over warm gesproken, zijn geluk kennende zou het weer elk moment om kunnen slaan. Een fikse regenbui, dat was wat miste. Vooral op zo’n plek als deze, waar natuurlijk nergens ook maar een beetje beschutting te vinden was. Misschien moest hij zijn broek maar vast uit doen, zodat hij hem ondersteboven aan kon trekken. Dat zou hem vast wel droog houden. Drogen dan hem aanhouden, hij zou dan toch alleen maar vollopen met water. Maar als hij dat deed, dan was het natuurlijk zo dat- “Ehm… Hallo?” vroeg iemand. Verbaasd keek Cyanide op, om er achter te komen dat hij niet meer alleen was. “…Huh?” bracht hij uit. Was hij zo diep in gedachten verzonken geweest dat hij hem niet aan had horen komen…? Hij liet zijn broek los, er bijna uit springend in zijn haast om overeind te komen. Ah! Dit was niet best! Nee, nee! Dit was verschrikkelijk! Als deze Pokémon hem al zo had kunnen benaderen… wat zou er dan wel niet zijn gebeurd als iemand die daadwerkelijk zijn best deed hem had beslopen? Dat was nu natuurlijk niet het geval, maar… Het was slecht! Super slecht! Ah! Dit was waar Zes hem nog voor had gewaarschuwd! Hij bleef als verstijfd staan, afwachtend naar de Charmander kijkend. Ah… Ah…? Wacht, het… het was enkel een begroeting geweest, of niet? Opgelucht haalde Cyanide adem, om zich vervolgens te herstellen door langzaam naar zijn omlaag gezakte broek te grijpen. “H-hallo!” antwoordde hij in een poging zijn vorige reactie weer goed te maken. “Sorry voor mijn reactie, uh, yo!” Was er iets anders dat rijmde op hallo? Iets dat ook maar een klein beetje logisch leek? Ah! Bro. Dat woord had ook gekund. Hm. Hmm. Wel, daar was het nu te laat voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Happy endings. || Open! ♥   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Happy endings. || Open! ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» Show my sixpack! Do I have a sixpack? *Look* Four plus two is... Yes, a sixpack! *Happy*
» {OPEN} Making myself at home

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Moonlit Meadow-