IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 I'll always help you [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shimmer
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 20
Poké-points : 7

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 19
Partner:

BerichtOnderwerp: I'll always help you [open]   wo nov 19, 2014 12:22 pm

"Auw! Auw!" Het woord werd steeds herhaald, zodat de Umbreon haar snelheid bleef opvoeren. Ze kon simpelweg niet tegen het woord. Ze kon er niet tegen om het woord 'auw' te horen. Shimmer sprong de Glowing Cavern in. Shit, hier was ze niet zo vaak geweest. Door de scherpe kristallen had ze deze Dungeon vaak gemeden. Maar iemand had haar hulp nodig. Die zou ze niet laten zitten. Zo was ze niet. Klaar. Snel rende ze verder, tot ze de pokémon zag. Het was een kleine Shinx. Met grote ogen keek het wezentje op, met tranen in haar ogen. Haar poot zat vast tussen twee kristallen. Zouden die naar beneden gevallen zijn? "Help - help me!" gilde ze angstig. Het geluid weergalmde en Shimmer zag de kristallen aan de bovenkant van de grot trillen. "Shh, stil maar. Ik ga je helpen, maar je moet stil zijn..." suste Simmer het blauwe ding. Deze keek met grote ogen haar aan en knikte vervolgens. Met een rake klap van haar poot wist Shimmer een van de kristallen weg te slaan, maar hoewel ze het voorzichtig deed, begonnen de kristallen boven hun hoofden weer te trillen. Ze moesten nu weg. "Kom, nu." Voordat de Shinx antwoord kon geven, pakte Shimmer het wezentje bij zijn nekvel en rende ermee de grot uit. "HELP!" hoorde ze nog een keer. Shimmer stopte geschrokken, zette de shinx neer en keek haar aan. "Ga, nu. Zoek een veilige plaats." zei ze streng tegen het beestje. Ze draaide zich zelf om en rende terug de dungeon in. Nu maar hopen dat ze niet in een val liep.

[Open voor iedereen, je mag doen dat je in gevaar bent, of - als je slecht bent - dat je dr in de val lokt en verwond]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Celtic

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 22
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: 13 moons
Level: Level 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: I'll always help you [open]   do nov 20, 2014 11:43 am

LIVE TODAY, TOMORROW IS TO FAR AWAY

Nieuwsgierig staarde de kleine Vulpix de opening van de grot in. Overal zag ze grote, glimmende, licht gevende kristallen. Het zag er geweldig uit, maar ze wist dat het er gevaarlijk was. Ze had er verschillende dingen over gehoord, over Pokémon die vast kwamen te zitten tussen de kristallen en vervolgens de dood vonden omdat de kristallen van het plafond naar beneden kwamen terwijl ze zichzelf los probeerden te maken. Het zou er vol liggen met skeletten, was haar verteld. Of ze dat deel moest geloven wist ze niet, maar ze was toch van mening dat ze voorzichtig genoeg was om niet vast te komen te zitten. Dan zou er ook niets van het plafond hoeven te komen. Het zou haar natuurlijk niet gebeuren, dat gebeurde alleen de lompe, grote pokémon die een dungeon als deze geheel niet zouden moeten betreden.
Voorzichtig wandelde ze naar binnen. Zigzaggend wandelde te tussen de kristallen door, wetende dat ze deze niet moest raken. Ze waren heel scherp, was haar verteld. Het was de eerste maal dat ze hier binnen durfde te komen, door alle slechte verhalen die ze erover gehoord had. Wel was ze vaak bij de ingang gaan zitten en had naar al het moois van de kristallen gekeken. Ongemerkt raakte ze steeds verder van de uitgang verwijderd. ‘Help! Help me!’ hoorde ze plotseling gillen, een stuk terug in de grot. Door het plotselinge geluid draaide ze zich in een ruk om en sloeg hierbij met haar voorpoot tegen een kristal. Erg veel last had ze er in eerste instantie niet van, maar toen ze probeerde op haar poot te staan, zakte ze er haast meteen weer doorheen. Toen ze keek, zag ze dat een splinter van het kristal in haar poot stak. Blinde paniek trok langzaam door haar lichaam terwijl ze de trillende kristallen aan het plafond bemerkte. Ze kon hier niet alleen uit komen. ’HEEEEELP!’ gilde ze paniekerig, terwijl ze langzaam richting de uitgang begon te hinken.


TAG: HERE | WORDS: 327 | Vage post, sorry :'D | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shimmer
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 20
Poké-points : 7

Pokémon Profiel
Leeftijd: 2 jaar
Level: 19
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: I'll always help you [open]   vr nov 21, 2014 8:49 am

De Shinx luisterde gelukkig naar haar, en rende de grot uit. Shimmer keek haar even na tot ze uit het zich was, en zij dus zeker wist dat ze echt weg was gegaan. "HEEEEELP!" hoorde ze toen weer. Shimmer draaide zich met een ruk om naar het geluid en richtte haar kop nu meteen omhoog. De kristallen begonnen weer te schudden, tijd om de pokémon hier weg te krijgen. De Umbreon begon te rennen, naar waar ze het geluid gehoord had. Ze sprong net op tijd weg, zodat een vallend kristal haar niet raakte. Geschrokken keek ze omhoog, maar niets wees aan dat de rest ook besloot te gaan vallen. Nog niet. Shimmer zag nu de pokémon die had geroepen en rende naar haar toe. Ze stopte voor de neus van de vulpix. Meteen zag ze de gewonde poot. Ze moesten opschieten, en met die poot kon het wezentje niet opschieten. "Ik neem je mee op m'n rug. Geen gemekker, geen tegengestribbel, anders vermoorden de kristallen je." zei Shimmer simpel. Ze pakte de Vulpix bij haar nekvel en zette haar op haar eigen rug. "Hou vast." En ze begon te rennen. Nu begonnen de kristallen wel met meerdere tegelijk te vallen. Ze waren er bijna... Bijna... Toen viel er een kristal recht voor Shimmers poten, waardoor ze opzij sprong, haar rug krulde zodat ze de Vulpix richting de uitgang smeet en zelf hard tegen de kristallen op de muur beukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'll always help you [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I'll always help you [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Glowing Cavern-