IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Wave after wave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maybel

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 61
Poké-points : 32

Pokémon Profiel
Leeftijd: » 10 maanden «
Level: » Level 10 «
Partner: » And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone. «

BerichtOnderwerp: Wave after wave   di nov 18, 2014 9:49 pm

Ze stapte rustige verder. Het zand plakte aan haar vacht en irriteerde haar best nog, maar ergens vond ze de rust om het te negeren. Ze zuchtte even en stapte gewoon verder, zonder echt op de andere factoren te letten. Veel was er ook niet echt. Ze zuchtte opnieuw en liet haar blik over de horizon gaan. De zon was al begonnen aan haar afdaling naar haar rustplaats, waar ze de nacht zou doorbrengen. Maybel keek er even naar, waarna ze zich omdraaide en verder wandelde. Op een paar meter van haar sloegen de golven zachtjes tegen het zand aan en rolden ze teder het strand op. Ze keek er even schuin naar, maar stopte niet om te kijken, maar stapte verder met een zekere pas zonder echt te vertragen. nadat ze een paar minuten zo had gestapt, kwam ze absurd tot stilstand en keek ze even langs het strand dat zich voor zich uitstrekte. Ze keek er lang naar, waarna ze zich naar het water draaide en behoedzaam naar de nattigheid stapte. haar zus was nu ook een Water Type Pokémon en zo vroeg zich af waarom, waarom niks anders? Ze waagde nog een stapje dichter en het kolkend water krulde zich rond haar poten. Ze staarde ernaar en keek er ook naar toen deze terug wegtrok en daarna terug opkrulde, om weer zachtjes tegen haar pootjes te slaan.

{& Dawn}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 49
Poké-points : 10

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 jaar
Level: 15
Partner: You can't love me

BerichtOnderwerp: Re: Wave after wave   do nov 20, 2014 8:54 amDawn

Back at school
They all tought I was an outcast car crash.
A Hopeless fool.
They said to me.
Dit was het perfecte gebied voor Dawn. De lange pokémon gleed soepel door het water, en sprong er af en toe uit. Als je op het land zou staan zou je af en toe een beige lichaam uit het water zien komen. Een láng, beige lichaam. Dawn had in het begin, toen ze net geëvolueerd was, erg aan haar lichaam moeten wennen. Maar ze vond het heerlijk. Ze kon pijlsnel zwemmen omdat ze slank was en een krachtige staartvin. Slank? Staartvin? Laat me niet lachen! Je bent lelijk, en kan nog steeds niet normaal door het water bewegen! Je bent een mislukkeling! Dawn stopte abrupt midden in een sprong en belandde toen een stuk minder soepel weer in het water. De golven werden verstoord en Dawn werd door de volgende golf het land op gesmeten. Ugh, dat faalde. Nu maar hopen dat niemand het gezien had. Geschrokken keek de Milotic om zich heen, tot ze in de ogen van een Eevee keek. Shit. Die zou haar belachelijk maken. Daar was Dawn zeker van.
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maybel

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 61
Poké-points : 32

Pokémon Profiel
Leeftijd: » 10 maanden «
Level: » Level 10 «
Partner: » And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone. «

BerichtOnderwerp: Re: Wave after wave   zo nov 23, 2014 9:21 am

De Pokémon keek geschrokken op toen een beigekleurige Pokémon uit het water sprong. Toen deze opeens iets raar deed en in het richting van het land vloog, keek May met grote ogen toe, maar sprong ze snel naar achter en haaste ze zich weg van het de grote Pokémon die op haar was afgevuurd. Ze stopte dan ook absurd toen ze zag dat de Pokémon duidelijk in water leefde. Zand vloog wat op door haar stop, maar daar vergde de jonge Pokémon geen aandacht aan, in de plaats keek ze met grote ogen naar de Milotic die net op het strand was gekomen. Ze knipperde een paar keer met haar oogjes, maar deed niks, zelf niet toen deze recht in haar ogen keek. Hey, ze zag er sterk uit en het was duidelijk geweest dat die vis haar had willen aanvallen, dat wist ze best wel. Ze fronste even en zette langzaam een stapje naar achter. Nope, dit wilde ze niet meemaken, niet vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wave after wave   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Wave after wave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Rocky Seashore-