IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Run!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maybel

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 61
Poké-points : 32

Pokémon Profiel
Leeftijd: » 10 maanden «
Level: » Level 10 «
Partner: » And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone. «

BerichtOnderwerp: Run!   ma nov 17, 2014 9:38 pm

Met snelle passen haastte de kleine Eevee zich verder. Ze was niet echt aan het weglopen van iemand, ze was eigenlijk gewoon aan het lopen. Trainen kon je het noemen, maar zij zag het wel zo niet. Ze hijgde zwaar aangezien ze al een tijdje liep en besloot dus na de derde keer rechts afgeslaan te hebben, een pauze te nemen. Ze kwam tot stilstand en zakte meteen door haar pootjes waarna ze zachtjes hijgde en haar ogen sloot. Ugh... Ze haatte zelfs lopen... waarom deed ze dit dan? Ze zuchtte zachtjes, opende haar ogen wat zodat een straaltje licht in haar blik viel en keek even rond. Ze nam de omgeving en de geluiden niet zo zeer in zich op en was dan ook niet voorbereid op een eventuele aanval. Maar goed, ze was moe en zou zowiezo toch al verslaan worden al was ze alart. Ze haalde diep adem en zuchtte nogmaals waarna haar oogleden voor een tweede keer voor haar ogen sloten. Ze haalde diep adem en liet de lucht traag terug naar buiten gaan, voordat ze haar ogen terug een beetje opende. Ze liet haar amberkleurige ogen even terug over het gebied gaan, waarna ze haar pootjes langzaam op de grond plaatste en overeind kwam. Maar rechtstaan was het niet, ze hing echter gaan zitten en zuchtte even zachtjes, voor een derde keer in een korte tijd. Daarna knipperde ze even met haar ogen en keek ze rond, nog niet echt gemotiveerd genoeg om terug te gaan lopen. Dat kon wel nog even wachten... Toch?

{& Sindile}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sindile

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 40
Poké-points : 16

Pokémon Profiel
Leeftijd: Just hatched
Level: 1
Partner: I will be your best friend, the shoulder to cry on, a person to love ღ

BerichtOnderwerp: Re: Run!   zo nov 23, 2014 12:03 pm
Sindile
The one who survived

Het had niet lang geduurd of de jonge Aron had het Ghost's gebied voor een gedeelte verlaten en zich in de stad bevond. Zijn nieuwsgierigheid had zich naar de andere pokémon toegetrokken, hij wilde niet verscholen zitten in het huis van Azula, hij zou haar immers alleen maar in de weg lopen daar. Gebied verdedigen kon hij niet, zijn enige aanval was Tackle en heel effectief voor een pokémon van zijn level was dat nou ook weer niet. Misschien dat het wel wat schade zou aanrichten, als je zou kijken naar zijn enorme gewicht, maar de andere pokémon zou hem gemakkelijk kunnen verslaan. Heel zacht kon hij niet lopen, sluipen en jagen was dan ook echt helemaal niks voor hem. Zijn lichaam was er veel te zwaar voor, desondanks dat hij enorm snel was. Een andere pokémon viel hem op, de pokémon lag op de grond en leek enorm buiten adem te zijn en als hij kon fronzen, dan deed hij dat nu.

Met snelle pasjes liep hij op de pokémon af, die nu was gaan staan. De pokémon leek een beetje op Azula, maar dan kleiner en minder blauw.. en minder visachtig. Hij bleef van een afstandje van haar verwijderd staan en staarde haar recht aan, niet wetend dat staren best onbeschoft kon zijn. "Gaat het?" Weerklonk zijn jonge stem over het gebied heen, terwijl hij dichterbij kwam. Heel bang voor vreemdelingen was hij niet, ze waren er immers om te leren kennen, niet waar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Run!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Guild-gebieden :: The Ghosts-