IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Stuck in fear [Ghosts]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dawn

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 49
Poké-points : 10

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 jaar
Level: 15
Partner: You can't love me

BerichtOnderwerp: Stuck in fear [Ghosts]   ma nov 17, 2014 7:02 pmDawn

Back at school
They all tought I was an outcast car crash.
A Hopeless fool.
They said to me.
Je bent waardeloos! Een nietsnut! Je kán niets goed doen! Heb je dat niet door? Je bent de wereld niet waard, je staat iedereen in de weg! Door het water waar ze al in rondzwemt zijn de tranen van de Milotic niet te zien. Het enige wat haar stemming verried waren haar rode ogen door het huilen, en haar houding. Dawn dreef wat futloos op het water. En ookal zouden er pokémon komen en haar zien, zou haar stemming hen niet eens opvallen. Dawn was te goed geworden in het verbergen. En - dat wist ze zelf ook - ze had haar uiterlijk wel mee. Ja, ze was mooi. Dat is ook meteen het enige positieve punt aan jou! Dawn sloeg geïrriteerd met haar staart en kwam tegen een harde rots aan. Geschrokken zwom ze één slag, weg van de rots. Dawn zuchtte en zwom verder, tot ze bij de waterval was. Maar daar zag ze iets wat haar verbaasde. De Milotic zag het silouet van een pokémon - ze kon het wezentje vanaf hier niet onderscheiden - maar het hield zich krampachtig vast aan een van de rotsen. Duidelijk was dat het ding niet van water hield. Dawn twijfelde. Ze wilde het ding helpen, maar... Zou ze het kunnen? Voor de stem in haar hoofd weer zou komen liet ze zichzelf van de waterval af gaan. Toen ze bij het wezentje kwam draaide ze haar staart snel om een boomtak en keek toen de Eevee - want dat was het - aan. Maar ineens stond het diertje recht, sprong ook op de boomtak en keek haar met een grijns aan. Meteen had Dawn door dat dit niet goed was. Een Jolteon en Fleareon kwamen ook ineens aan. Electic en Fire, iets waar ze allebei niet heel goed tegen kon. Dawn wilde zich in eerste instantie meteen losmaken, maar de Jolteon sprong naar voren en beet hard in haar staart. Puur uit reflex vuurde ze een water pulse op hem af, maar miste finaal door de pijn in haar staart, die hij nog steeds tussen zijn kaken hield. Dawn wist uiteindelijk toch los te komen door haar staart van de tak te wikkelen en met de vin aan het einde de Jolteon een grote klap te geven. Beide pokémon vielen van de waterval af. Dawn dook het water in, maar voelde meteen de klauwen van de Jolteon in haar staartvin. Meteen rukte ze deze omhoog, zodat de Jolteon letterlijk het water uit vloog. Maar dat deed het ding niet zonder het water eerst in volle electriciteit te zetten, zodat het langzaam zwart werd voor Dawn's ogen.

[Zow, lekkere drama. Topic voor The Ghosts]
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azula
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 179
Poké-points : 41

Pokémon Profiel
Leeftijd: 23 maanden ღ
Level: Level 21 ღ
Partner: You're unforgiven too ღ

BerichtOnderwerp: Re: Stuck in fear [Ghosts]   ma nov 17, 2014 8:42 pm

Sick and tired, i stand alone

Het blauwe water rondom de poten van de Vaporeon was koud. Ze keek eventjes stilletjes naar voren, de duisternis in. Een zacht stroompje gleed langs de schubben op de poten van de pokémon. Ze zuchtte eventjes en liep weer naar de rand van het water. Hier was het niet verschrikkelijk diep. Ze trippelde wat dieper de grot in. Wat ze hier deed, wist ze niet precies. Alweer niet. Ze wist echt veel te vaak niet wat ze op een bepaalde plek deed. Misschien dat het gewoon een gevoel was, die riep dat ze daar heen moest. Of zo. De pokémon zuchtte eventjes en keek rond. Ja.. Waar moest ze nou precies heen?
Algauw hoorde de pokémon vreemde geluiden. Alsof er een.. gevecht gevoerd werd. Een frons verscheen op het gelaat van de pokémon. Dat klonk echter niet helemaal goed. Met een snelle pas liep ze richting het geluid. Ze keek oplettend om zich heen, tot het geluid werd vervaagd door het gerommel van een waterval. Was dat hetgene wat ze al die tijd gehoord had? Ze fronste eventjes. Nee, dat kon zeker niet. Plotseling zag ze een Flareon staan, een die extreem vijandig naar de Vaporeon keek. Die fronste eventjes en zwaaide met haar staart. “Kijk uit met wat je doet, Flareon, je bent nog altijd in het tegendeel,” was het enige wat de waterpokémon zei, vervolgd door een kleine grijns en een zwaai met haar staart. Ze bewoog wat met haar ogen en keek nog een keer naar de Flareon. “Was hier een gevecht aan de gang..?” vroeg ze dus maar eventjes. De Flareon knikte meteen, grommend. “Alright, thanks voor de vriendelijkheid,” mompelde de pokémon enkel en ze keek over de rand naar de waterval. De ogen van de pokémon brandden in haar rug, maar ze negeerde het. Die pokémon mocht zelf weten of ze Azula het water in duwde. Ze kwam wel omhoog om haar mee te nemen dan. Algauw viel haar blik op een Jolteon en een Milotic, die in een gevecht verwikkeld waren. Ze sprong op een rots, die aan de zijkant van de waterval uitstak en sprong daarna het water in. Het laatste wat ze zag was een felle bliksemschicht, die het water raakte. Meteen sprong de Vaporeon op de kant en keek naar de Milotic, die daardoor een heftige stroomstoot kreeg. Ook de Jolteon zag er een beetje uitgeput uit.
Meteen vormde de blauwe pokémon een grote bal voor haar bek. Haar oren schoten in haar nek en ze sloeg met haar staart. Ze wist niet wie de fout gemaakt had, maar het zag er naar uit dat het de Jolteon was, gezien de reactie van de Flareon. Ze vuurde de bol richting de gele pokémon, maar de bol ging vlak voor de Jolteon kapot. Oh shit, ging het nou alweer fout. Dan maar improviseren. “Dit was een waarschuwing,” snoof de Vaporeon luid en ze creëerde opnieuw een blauwe bal voor haar bek. Dit keer een Watergun dan. Doormiddel van een waterige straal raakte de pokémon de Jolteon hard. “Maak dat je weg komt!” snoof de Vaporeon opnieuw luid en ze keek naar de Milotic. Ze sprong het water in en liep snel richting de Milotic. “Is alles okay?” vroeg ze toen, fronsend. Ze leek knock out te zijn. “Hallo?”
JACKLES ♥

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 49
Poké-points : 10

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 jaar
Level: 15
Partner: You can't love me

BerichtOnderwerp: Re: Stuck in fear [Ghosts]   di nov 18, 2014 8:59 am

Dawn schreef:


Dawn

Back at school
They all tought I was an outcast car crash.
A Hopeless fool.
They said to me.
Word wakker! Nutteloos ding! Word wakker! Stel je niet zo aan! Langzaam kwam Dawn's bewustzijn terug. Ze voelde het water waarin ze lag, de kou. Hoe het bewoog, wat aangaf dat er een andere pokémon aankwam. Shit, een andere pokémon! Dat besef maakte de Milotic echt wakker en Dawn opende haar ogen. Ze zag een Vaporeon voor zich staan. Als reactie bewoog Dawn haar staart zodat de afstand tussen de twee pokémon groter werd. Zou deze ook bij de Jolteon en de Flareon horen? Dawn keek het wezen wantrouwend aan. "Jij... hoort niet bij hén, toch?" sprak ze onzeker. Als nou bleek dat de vaporeon wél bij de twee andere hoorde... Tja. Water tegen water, dat bracht niet heel veel schade aan. Al had Dawn wel het idee dat de Vaporeon voor haar sterker was. Dawn richtte snel haar blik omhoog, maar ze kon het rode wezentje niet meer zien. Net als de Jolteon, was de Flareon 'm allang gesmeerd. "Volgensmij heb je ze weggejaagd. Bedankt." Dawn was haar meeste wantrouwen kwijt. "Ik ben Dawn."
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stuck in fear [Ghosts]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Stuck in fear [Ghosts]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Mt. Darkfall-