IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 All by myself [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dawn

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 49
Poké-points : 10

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 jaar
Level: 15
Partner: You can't love me

BerichtOnderwerp: All by myself [open]   ma nov 17, 2014 2:45 pmDawn

Back at school
They all tought I was an outcast car crash.
A Hopeless fool.
They said to me.
Wie zijn je vrienden? Dat was een belangrijke vraag die al een tijdje in Dawn's hoofd spookte. Jij? Jij hébt geen vrienden! antwoordde een gniffelende stem. Fijn. Dawn zuchtte en gleed verder over het gras. Het voelde nogsteeds raar aan voor de Milotic. Natuurlijk was ze wel gewend om op het land te zijn, maar ze was nog altijd liever in het water. De jonge Milotic verhoogde haar snelheid iets, opzoek naar water. Ze had het geroken. En niet veel later bleek dat haar neus haar niet bedrogen had; een meer was te zien. Blij dook Dawn het water en zwom pijlsnel een paar rondjes. Dit voelde veel beter dan dat kriebelige gras. Natuurlijk. Gras is niet goed. De zon is niet goed. Regen is niet goed. Kou is niet goed. Warmte is niet goed. Heb je wel door hoe egoïstisch je bent? Vind je het gek dat je geen vrienden hebt! Dawn sloeg haar ogen neer - maar van wat? Het was een stem ín haar hoofd. Ze kon er niet van weglopen. En dat was het punt dat haar angst aan joeg. De Milotic was altijd al van het uit de weg gaan geweest. Nee, erg dapper was ze niet. Eerder laf. Maar daar had ze zo haar redenen voor. Ze had meer slechte pokémon ontmoet dan goede. En dat maakte de water pokémon onzeker. Maar onzeker was iets wat ze haar hele leven al geweest was - ja, dat ene jaartje. En dat zou ook niet veranderen. Nee, natuurlijk niet! Daar ben je natuurlijk ook weer niet goed genoeg voor! Oh wat ben jij slecht, waardeloos! Dawn schudde verwoed haar kop en zwom nog een paar keer heen en weer, tot ze de aanwezigheid van een andere pokémon opmerkte, maar hem of haar nog niet zag. Wie kwam haar rust - voor zover die er was - verstoren?
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hannibal

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 43
Poké-points : 21

Pokémon Profiel
Leeftijd: 4 Years
Level: 20
Partner: In this world there's only one pokémon I love, and that pokémon is definitely not you.

BerichtOnderwerp: Re: All by myself [open]   ma nov 17, 2014 7:32 pm

I'm my own leader.
Hannibal had nooit echt interesse in andere pokémon. Hij beschouwde zichzelf vaak beter als de rest en met die gedachten bleef hij ook altijd rondlopen. Natuurlijk was hij zich ervan bewust dat er pokémon waren die dat sterker waren dan hem, maar dat wilde niet zeggen dat hij aan zichzelf moest twijfelen. Het was zijn doel. Het was zijn doel om de beste en sterkste te worden. Hij moest gevreesd worden in de dungeons, maar daarvoor moest hij nog lang trainen. Toch was er die dag één pokémon geweest wie het gelukt was om zijn aandacht te trekken. De pokémon leek qua vorm was op een Arbok maar dan een pak mooier. Toch leek de pokémon te sukkelen met haar lange lichaam op het gras. Hannibal was er niet zeker van of de pokémon zijn aanwezigheid door had gehad, maar hij volgde haar zo stil mogelijk. Hij begaf zich van tak naar tak maar behield een veilige afstand. Als de pokémon wist van zijn aanwezigheid had ze het nog niet laten merken.

De pokémon was in het water gekropen en Hannibal kon het niet helpen. Hij ging ook naar het water toe en ging op een hogere rots staan. Van op de rots had hij een goed uitzicht over de rest van de omgeving en zo ook op het water. Hij probeerde de waterpokémon te vinden maar dat was niet zo heel simpel. Waarschijnlijk zat ze diep genoeg om niet zichtbaar te zijn. Toch wachten hij geduldig af. Ooit kwam de pokémon vast nog wel boven water. Het was dat het slangachtige wezen gewoon zijn aandacht had getrokken, anders had hij haar ook nooit gevolgd. Het was gewoon een vreemde pokémon geweest als je het hem vroeg. Eén die het op land totaal niet makkelijk moest hebben.
robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 49
Poké-points : 10

Pokémon Profiel
Leeftijd: 1 jaar
Level: 15
Partner: You can't love me

BerichtOnderwerp: Re: All by myself [open]   ma nov 17, 2014 8:03 pmDawn

Back at school
They all tought I was an outcast car crash.
A Hopeless fool.
They said to me.
Ze had de pokémon nu ook gezien, al was het maar een glimp van het wezen. Maar waarom? Waarom bleef hij daar maar zitten? Zonder ook maar iets te zeggen of te doen. Hij had haar ook gezien. Hij vind je niet interessant genoeg, dúh. Hoe kan je ook maar dénken dat hij hier is voor jou?! klonk de spottende stem alweer. Dawn kromp opnieuw in elkaar en krulde zich op op de bodem van het meertje. Maar langzaam dreef ze weer naar boven. Ze hief haar staart boven het water en sloeg een keer krachtig, zodat ze weer terug naar de bodem ging. De pokémon voelde niet fijn aan. Dawn vond het vervelend dat hij daar gewoon zat, en niets deed. Moest hij iets van haar? De Milotic kwam nog een keer boven, dit keer gewoon met haar kop. Ze keek de pokémon aan en onzekerheid overspoelde haar lichaam. Ze voelde zich steeds ongemakkelijker, maar ze durfde zelf geen gesprek te beginnen.
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hannibal

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 43
Poké-points : 21

Pokémon Profiel
Leeftijd: 4 Years
Level: 20
Partner: In this world there's only one pokémon I love, and that pokémon is definitely not you.

BerichtOnderwerp: Re: All by myself [open]   za nov 22, 2014 3:47 pm

I'm my own leader.
De verveling en ergens ook irritatie begon op te spelen. De pokémon bleef maar onderwater en hij had niet veel zin om het water in te duiken. Hij zou het altijd wel kunnen doen. Het idee bleef even in Hannibal zijn hoofd hangen. Hij zou het water in kunnen duiken en de pokémon kunnen vast nemen met zijn scharen, vervolgens kon hij haar zo weer naar boven trekken. Makkelijk zou het niet zijn maar het kon een oplossing zijn. Eén die niet zo plezierig zou zijn voor de anderen. Hannibal moest het echter niet zo ver laten komen. De pokémon dreef naar boven al leek het niet haar bedoeling te zijn. Een grote zucht was te horen toen de pokémon weer naar beneden zwom. Hannibal kon zich wel voor zijn kop slaan. 'Mietje...' zei hij zacht terwijl hij zich al terug omdraaide. De pokémon was zijn tijd niet waard als ze heel de tijd onder water bleef. Toch kwam ze uiteindelijk terug boven en de Scizor keek over zijn schouder naar het ding. Ze zat hem maar aan te kijken en verder zei ze niks. 'Wat? Ben jij je tong verloren of wat?' vroeg hij. De irritatie was duidelijk in zijn stem hoorbaar, maar uiteindelijk draaide hij zich terug volledig naar haar om. Voor de rest zei hij niks meer en keek hij de pokémon alleen maar strak aan.

robb stark
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: All by myself [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

All by myself [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Brightlight Woods-