IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Just A Random Day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mephisto

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 15
Poké-points : 4

Pokémon Profiel
Leeftijd: Onbekend
Level: 20
Partner: Once I believed I could find just a trace of her beloved soul.

BerichtOnderwerp: Just A Random Day   ma nov 17, 2014 10:18 am

In de verte hoorde Mephisto het gedonder van de waterval, die hij nooit had kunnen zien, maar waar hij aan kon horen dat hij enorm was. De Haunter volgde het geluid van de waterval meestal om de berg uit te komen, omdat hij niet kon zien, maar wel wilde weten waar hij was. Ook vandaag was hij trouwens op weg naar de uitgang van de berg, want ten eerste waren zijn kruiden op, en ten tweede had hij wel weer even genoeg van de muffe gangenstelsels waar hij zijn dagen sleet. Hij voelde zich duizelig en besefte dat hij te lang gewacht had met het halen van nieuwe kruiden. Hij hoopte dat ze groeiden, want hij wist niet goed in welk jaargetijde ze nu zaten en wat het weer buiten was. Hij wist dan ook niet goed hoe lang hij niet meer buiten was geweest. Voor een blinde geest waren nacht en dag zo nietszeggend.

Het geluid van de razende waterval kwam dichterbij en Mephisto wist dat er zometeen een pad naar beneden zou zijn. Hij zou een stukje onder de waterval door moeten en daar zou een stuk muur waar het gesteente relatief dun was, daar kon hij doorheen zweven. Eens had hij geprobeerd door de waterval heen te zweven, maar dat was hem niet goed bevallen. Het water was toen met veel geweld op hem neergevallen en had hem meegesleurd, want ondanks dat het meeste water dóór hem heen viel, was er ook veel water dan hem wél raakte. Te veel water.

De waterval was nu zo dichtbij, dat Mephisto moeite kreeg zijn eigen gedachten te horen. Het geweld van het water dreunde door heel zijn lichaam heen. Maar toch was daar een ander geluid... Mephisto luisterde aandachtig, wat hem veel moeite kostte, omdat hij meende dat hij te weinig kruiden binnen had gekregen en daardoor verslapt was, maar ja, daar was het weer, dat geluid... Het was een naderende Pokémon! Ondanks dat Mephisto er zwaar van overtuigd was dat hij alleen met de juiste medicijnen een “happy Haunter” kon zijn, ontviel hem toch een spookachtig gegiechel. Het was altijd leuk als hij de mogelijkheid kreeg andere Pokémon de stuipen op het lijf te jagen. Hij onderdrukte zijn gelach en zweefde de muur in, waar hij wachtte tot de Pokémon vlakbij zou zijn...

...Om vervolgens de rotswand uit te stuiven en met een angstaanjagend gelaat en een luide spookachtige kreet de voorbijganger de stuipen op het lijf te jagen.

NaNoWriMo Wordcount: 21.075/50.000
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Just A Random Day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Mt. Darkfall-