IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 Dark dreams &&AZULA

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aspen

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 29
Poké-points : 8

Pokémon Profiel
Leeftijd: 19 maanden ~
Level: 18 ~
Partner: Join the dark side, my love ~

BerichtOnderwerp: Dark dreams &&AZULA   zo nov 16, 2014 8:04 pm

I'VE BEEN TRYING SHOOTING ALL THE ANGELS INSIDE

Met lange passen wandelde de Houndour over de grote weide. In het maanlicht had de weide een wat spookachtige aanblik gekregen, wat maakte dat Aspen nog beter in het geheel paste. Alsof ze uit iemands ergste nachtmerrie was gestapt. Een kleine grijns maakte dat met elke beweging haar tanden blikkerden in het maanlicht, terwijl haar rode ogen dreigend rond keken. Het leven was toch leuk. De Houndour wierp een blik om zich heen, op zoek naar een nieuw slachtoffer. Een nieuwe praatpartner. Misschien zelfs een tussendoortje. Even schudde ze haar zwarte kop, ze wist dat ze dat niet zou doen. Wat pesten, wat dreigen, misschien dat ze een ander enkele wondes aan zou doen. Maar ze dacht toch niet dat ze zomaar een andere pokémon op zou eten. Gewoon, omdat ze daar zin in had? Dat ging misschien wel erg ver, zelfs voor haar. Een geeuw verliet haar bek, van pure verveling, waarna haar kaken met een vreemd geluid op elkaar klapten. Daar, in de verte. Daar was iemand. Langzaam liet ze haar kont in het lange gras zakken, en wachtte ze tot de andere pokémon dichterbij kwam. Zonder iets te zeggen keek ze de ander met een schuine kop aan.

TAG: AZULA | WORDS: 201 | NOTES | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azula
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 179
Poké-points : 41

Pokémon Profiel
Leeftijd: 23 maanden ღ
Level: Level 21 ღ
Partner: You're unforgiven too ღ

BerichtOnderwerp: Re: Dark dreams &&AZULA   zo nov 16, 2014 8:48 pm

Sick and tired, i stand alone

Met kleine passen ging de pokémon weg van haar gebied, van het gebied van de Ghosts. Ze moest even alles op een rijtje zetten. Het was allemaal wel heel snel gegaan. Echt gewoon, alsof karma haar wilde straffen voor iets wat ze later zou doen. De sterrenhemel boven haar hoofd was rustig, maar het maakte de boel in haar kop alleen nog maar drukker. Ze keek nog eens over haar schouder, maar ging er vervolgens zachtjes vandoor. Haar poten raakten het harde oppervlakte wat onregelmatig. Maar bij bijna elke pas versnelde toch haar pas. Haar blik was leeg, maar ze dacht na. Wat was er nou eigenlijk allemaal gebeurd. Ze haalde eventjes diep adem en draafde met een snelle draf door de hoge grassen. Het enige wat te horen was, waren de Kricketots die floten, in de late avond. Ze ergerde zich er kapot aan. Een Kricketot kwam op het pad van de blauwe pokémon, die deze met half gesloten ogen aankeek. “Hallo daar, van waar die haast?” vroeg de pokémon, maar Azula reageerde door enkel een wenkbrauw op te trekken. Het beest ging voor de blauwe pokémon staan en hield deze tegen. “Kom, laten we met zijn alle een spelletje spelen,” sprak deze. Allemaal Kricketots kwamen tevoorschijn. “Ach, vlieg naar de maan met je spelletje,” snoof Azula en ze creëerde een grote waterbal, die uiteindelijk doormiddel van een straal tegen de pokémon schoot. Deze schoot een stukje naar achteren en snoof. “Waar sloeg dat nou op?!” riep deze luid, maar Azula was er inmiddels alweer vandoor gegaan.
De pokémon kwam aan bij een groot, open veld. Ze snoof eventjes de lucht op, maar naast een andere pokémon was er weinig te ruiken. Weinig interessants in elk geval. De felle maan verlichtte de blauwe huid van de Vaporeon, die eventjes ging zitten. Ze keek om zich heen, maar stond ook algauw weer op. Met snelle passen ging haar reisje weer verder, tot ze zich vreemd genoeg bekeken voelde. Ze draaide meteen haar kop om en keek recht in de raadselachtige ogen van een andere pokémon, die nog mysterieuzer leken door het maanlicht wat erop scheen. Het was Houndour. Ze snoof zachtjes en fronste eventjes. “Eh.. Hoi,” mompelde de pokémon enkel en ze keek naar de Houndour. Ze ging stilstaan en keek met haar donkerblauwe ogen naar de pokémon. “Azula is de naam,” stelde ze zichzelf enkel voor en ze keek naar de pokémon, wachtend tot die iets interessants zou zeggen. Zo niet, was ze weer weg.
JACKLES ♥

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspen

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 29
Poké-points : 8

Pokémon Profiel
Leeftijd: 19 maanden ~
Level: 18 ~
Partner: Join the dark side, my love ~

BerichtOnderwerp: Re: Dark dreams &&AZULA   ma nov 17, 2014 7:39 pm

I'VE BEEN TRYING SHOOTING ALL THE ANGELS INSIDE

Met interesse keken de twee rode ogen van de Houndour naar de Pokémon in de verte. Van wat ze zag, maakte ze maar op dat het een water type was, gezien de water gun die het beest naar een andere, vogelachtige pokémon afvuurde. Benieuwd naar de – blijkbaar wat snel aangebrande – persoonlijkheid waar ze – hopelijk – mee te maken zou gaan krijgen, hield ze haar kop wat schuin en bleef zonder te knipperen strak naar de pokémon in de verte kijken. Het weerkaatsende licht van de maan op de schubben van de ander bevestigde haar vermoedens; het ging om een watertype. Terwijl Aspen wachtte op de nadering van de Pokémon, dwaalden haar gedachten af. Er was een legende over een Vaporeon, als ze het goed had. Deze zou een soort Guild leiden, een Guild die iedereen hielp die puur was van hart en hulp behoefte. Ofzo. Even schudde ze haar kop, haar rode ogen weer helder op de gestalte in de verte gericht. Wat een onzin.
Er verscheen een frons tussen de ogen van de Vaporeon toen deze dichter genaderd was. ‘Eh… Hoi. Azula is de naam.’ Aspen trok haar lippen in een kleine glimlach, terwijl ze de pokémon in zich opnam. ’Azula…’ proefde ze de naam op haar tong. ’Leader van het geheime Guild, zeker?’ grinnikte ze op een kille toon. Alhoewel ze haast zeker wist dat de naam van de leader anders was geweest, vond ze het toch leuk om het idee nog even voor zich op te houden dat ze een bijzonder iemand ontmoet had. Er gebeurde zo weinig in het leven. ’Aspen, is hoe ze mij noemen,’ stelde ze zich dan toch maar voor.


TAG: HERE | WORDS: HERE | NOTES | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azula
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 179
Poké-points : 41

Pokémon Profiel
Leeftijd: 23 maanden ღ
Level: Level 21 ღ
Partner: You're unforgiven too ღ

BerichtOnderwerp: Re: Dark dreams &&AZULA   wo nov 19, 2014 5:05 pm

Sick and tired, i stand alone

De blauwe ogen van de Vaporeon keken opnieuw eventjes onderzoekend naar de raadselachtige pokémon. Deze zag er zeker niet zwak uit, sterk zelfs, maar de Vaporeon was in het voordeel door haar krachtige wateraanvallen, die trouwens niet altijd even goed gingen. Het was eventjes stil, beangstigend stil. De pokémon snoof eventjes en keek onderzoekend naar de Houndour. ’Azula…’ herhaalde de pokémon de naam toen. Azula knikte langzaam. De vuurpokémon opende alvast haar bek om opnieuw iets te zeggen. In rust wachtte de blauwe pokémon af, die haar staart rondom haar poten legde. ’Leader van het geheime Guild, zeker?’ grinnikte de Houndour. Haar toon was kil, maar dat liet de Vaporeon niet minder grijnzen. Het verbaasde haar, dat deze pokémon iets af wist van de Guild. Niet veel pokémon wisten wat van The Ghosts af, maar daar moest Azula wel eens verandering in gaan brengen. “Geheim, nee hoor,” sprak ze enkel, een glinstering van interesse lag in haar donkerblauwe ogen, waarin de sterrenhemel te zien was. “Maar het is waar, ik ben leader van de Guild, The Ghosts,” bevestigde ze het vermoeden van de Houndour. Ze liet opnieuw een grijnsje zien. Deze pokémon was interessant genoeg om hier te blijven.
’Aspen, is hoe ze mij noemen,’ stelde de Houndour zichzelf vervolgens voor. Azula sloeg de naam op in haar geheugen, samen met een beeld van de zwarte pokémon. Misschien kon ze het later nog eens gaan gebruiken. Misschien. “Aangenaam kennis te maken, Aspen,” respondeerde de Vaporeon toen, waarna ze eventjes haar oren naar achteren bewoog, om alle geluiden goed op te vangen. Naast de Kricketots was er weinig interessants te horen. Ze ging zitten. “En, wat brengt jou zo laat nog op deze plek?” vroeg ze vervolgens. Ja, natuurlijk kon de Houndour deze vraag ook aan haar stellen, maar dan deed ze dat maar. Azula had daar geen problemen mee.
JACKLES ♥

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspen

avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 29
Poké-points : 8

Pokémon Profiel
Leeftijd: 19 maanden ~
Level: 18 ~
Partner: Join the dark side, my love ~

BerichtOnderwerp: Re: Dark dreams &&AZULA   wo nov 19, 2014 7:51 pm

I'VE BEEN TRYING SHOOTING ALL THE ANGELS INSIDE

Op haar normale, kille toon die ze eigenlijk altijd op zette als ze met vreemden praatte, had ze iets gezegd over dat de pokémon voor haar vast de leader van het geheime guild moest zijn. Natuurlijk was dit grappend bedoelt geweest, echter viel dit iets in het niet door haar kille toon. Tja. De Houndour had nu eenmaal een kleine gebruiksaanwijzing. Ondertussen was de Vaporeon tegenover haar gaan zitten en had deze haar staart over haar poten geslagen. ‘Geheim, nee hoor,’ antwoordde de blauwe pokémon met een twinkeling in haar ogen. ‘Maar het is waar, ik ben leader van de Guild, The Ghosts,’ vertelde deze haar toen, tot grote verrassing van de Houndour. ’Dus… The Ghosts bestaan echt?’ De verbazing in haar stem was duidelijk te horen. Moest je nagaan, een Guild waarover verhalen werden verteld, in hun hele wereld. Voor zover zij wist dan. En dan stond ze ineens tegenover de leader van diezelfde Guild. Misschien had ze toch ongelijk met haar mening over het leven. Misschien was het leven toch best interessant, als je de juiste vragen stelde. ’Dat is cool,’ mompelde ze zacht.
‘Aangenaam kennis te maken, Aspen.’ Aspen knikte even, de blokkade in haar ogen begon al langzaam te verdwijnen. Deze pokémon was interessant. Niet zomaar iemand die ze bang wilde maken, of die haar zo irriteerde dat ze deze graag het zwijgen op zou leggen. Nee, niets van dat alles. ‘En, wat brengt jou zo laat nog op deze plek?’ Een kleine glimlach verscheen om haar mondhoeken. ’Well, niet iedere Pokémon heeft een Guildgebouw tot zijn beschikking. Ik slaap in de open lucht,’ was het enige antwoord dat ze gaf.


TAG: AZULA | WORDS: 275 | NOTES | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dark dreams &&AZULA   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dark dreams &&AZULA

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Dungeons :: Moonlit Meadow-