IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 < Sindile >

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sindile

avatar

Geslacht Pokémon : Man Aantal berichten : 40
Poké-points : 16

Pokémon Profiel
Leeftijd: Just hatched
Level: 1
Partner: I will be your best friend, the shoulder to cry on, a person to love ღ

BerichtOnderwerp: < Sindile >   za nov 15, 2014 3:42 pm
Sindile
The one who survived

Name: Sindile
Nicknames: Sin, Crocodile
Meaning: The Survivor
Gender: Male ♂
Sexuality: Hetero
Age: Just hatched
Birthplace: Glowing Cavern
Season Born: ~

Level: 1
State: Normal
Pokémon: Aron
Pokémon type: Steel and Rock
Classification: Iron Armor Pokémon


Appearance
First impression: Op het eerste oog lijkt Sindile op een pokémon die weinig kan uitvoeren. Door zijn redelijk kleine en lompe postuur ziet het er niet naar uit dat hij krachtig of snel is, waardoor velen hem vaak onderschatten.

Sindile is een viervoetige pokémon met vier stompe poten en een grote ronde kop. Zijn lichaam is zwart met grijze platen van bescherming die zijn hoofd, rug en benen bedekt. Er zijn zes openingen op zijn kop, waarvan de grootste twee openingen voor zijn lichtblauwe ogen zijn. Verder heeft hij op zijn rug een bot uitsteeksel, waarnaast ook twee openingen zitten. Over het algemeen is Sindile wat kleiner dan de normale Aron, maar dit betekent niet dat hij die lengte nog zal bijgroeien, de pokémon is namelijk nog maar net geboren en moet nog twintig centimeter groeien om de gemiddelde aron lengte te bereiken, iets wat hij later gemakkelijk bijwerkt. Zijn ijsblauwe ogen zijn net zo blauw als de kristallen bij Glowing Cavern, waar hij ook geboren is. Door zijn kleine, lompe lichaam ziet hij er redelijk schattig en onschuldig uit, waardoor men hem vaker zal onderschatten dan ze moeten, gezien de Aron heel snel is en daarnaast ook heel hard aan kan komen met zijn stevige lichaam.

Height: 0.2m
Weight: 40kg
Color: Zwart met wit/grijs
Build: Lomp en klein
Eyes: Lichtblauw

Skills
Ability: Sturdy
Moves:

Tackle
A physical attack in which the user charges and slams into the foe with its whole body.

Personality
Sindile is een echte doorzetter, een Aron die taai blijft doorgaan tot het uiterlijke einde. Opgeven is niets voor de pokémon en zelfs op die momenten dat hij tegen zijn limiet aanloopt, gaat hij gewoon door tot hij echt niet meer kan. En met niet meer kunnen wordt bedoelt dat hij echt door zijn poten zakt of erger nog; helemaal buiten westen raakt. Zijn doorzettingsvermogen bloeit ook uit tot een zekere rebelse kant. Hij gaat niet snel mee in de meningen van anderen, vooral niet als dat niet zijn eigen mening is en zal er altijd klaar voor staan om de leider van een opstand te zijn. Hij is daarnaast ook een echte doordenker, niet echt iemand die je kunt vertellen dat het gewoon zo is, maar iemand waar je aan moet uitleggen waarom het zo is. Sin neemt niet meteen van iemand aan dat iets klopt en zelfs roddels zal hij gewoon afslaan zonder bewijs of wat dan ook - hij moet overal bewijs voor hebben en krijgt hij het niet van die persoon? Dan zoekt hij het gewoon zelf.

History
Sindile is geboren in de Glowing Cavern, waar hij ter wereld kwam zonder ouders om hem heen. In die grot kwam hij The Ghosts General Azula tegen. To be continued
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

< Sindile >

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Voorstellen :: Als pokemon-