IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen    

Deel | 
 

 The Ghosts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Azula
Guildmaster
avatar

Geslacht Pokémon : Vrouw Aantal berichten : 179
Poké-points : 41

Pokémon Profiel
Leeftijd: 23 maanden ღ
Level: Level 21 ღ
Partner: You're unforgiven too ღ

BerichtOnderwerp: The Ghosts   zo nov 09, 2014 6:19 pm

-
-
-
-

The Ghosts

Het was donker in het steegje, maar niet perse eng. De sterren boven het grote gebieden straalden. Het was volle maan, die de dungeon nog meer verlichtte, maar in het steegje was het nog altijd donker. Een kleine schaduw gleed over de planten die in de dungeon stonden. Zachte ademhaling was te horen. "Azula.. ik heb je hulp nodig!" klonk er zacht. Het bleef even stil, de ademhaling was het enige wat er te horen was in de Dungeon. Het klonk steeds onrustiger, nerveus. "Waarom zo nerveus..?" klonk het zachtjes. De zachte stem was zacht maar duidelijk. Pootstappen waren te horen in het steegje, evenals een slepend geluid. Twee lichte ogen waren het eerste wat er te zien was in het donkere steegje, de maan die erin weerspiegelde maakte het nog griezeliger. Langzaam werd de ademhaling rustiger. "Waarvoor heb je me nodig?" vroeg dezelfde stem daarna. Het klonk zakelijk, maar een vriendelijke en zachte ondertoon was erin te horen. Eventjes bleef het stil. Een blauwe Vaporeon kwam het steegje uit. Ze ging rustig zitten voor het steegje en legde haar staart rondom haar poten. "Ze zijn terug, ze zijn terug!"

Uitleg
The Ghosts is een Guild, een die niet heel erg bekend is. Niet iedereen weet dat de guild bestaat, vooral omdat ze het stil houden. Weinig pokémon praten erover, al is de naam 'The Ghosts' wel bekend, als een mythe. Echter zijn er steeds meer verhalen dat de Ghosts echt bestaat en dat ze klaar staan om anderen te helpen. De guild helpt vooral anderen die problemen hebben met agressieve pokémon en andere slechte pokémon. Ze hebben een hekel aan slechte pokémon. Ze helpen ook als spullen verdwijnen of als een vriend kwijt is, maar vooral het eerste is hetgeen waarvoor de guild bekend staat.

Rangen
General; - Azula
De General is de leider van de Guild. Deze zal beslissingen maken, zal kijken of ze de opdracht die ze krijgen uit gaan voeren en zal leden accepteren. Je moet luisteren naar de General wanneer dit nodig is.
Commander; -
De Commander is de rechterhand van de General. Deze zal de guild leiden als de General even niet in de buurt is en deze zal groepen maken voor als er een opdracht binnen komt.
Sergeant; -
Dit zijn de gewone leden. Deze zullen opdrachten uit moeten voeren wanneer de Commander of de General dit zegt. Ook zullen zij jongere pokémon leren Sergeant te worden.
Corporal; -
Dit zijn de jongere leden. Zij zullen door een Sergeant worden opgeleid tot een Sergeant. Ze zullen zich respectvol moeten gedragen tegenover de hogere rangen. Wanneer ze er klaar voor zijn mogen ze een keer mee met een opdracht.
Soldiers; - Sindile
Dit zijn jonge leden, die te jong zijn om getraind te worden. Ze zullen tot ze vier maanden oud zijn in het gebied van de Ghosts moeten blijven.

Guild regels
- Altijd luisteren naar de General en de Commander.
- Elkaar vermoorden mag totaal niet! Je zal verbannen worden als dat gebeurt.
- Een klein gevechtje onderling mag, als het een reden heeft. Niemand mag zwaar gewond raken.
- Soldiers mogen het gebied van de Ghosts niet uit, omdat ze dan gevaar lopen.
- Een Sergeant mag een opdracht afslaan, mits er genoeg andere leden zijn die mee willen doen.

Hoe kom ik in de Ghosts?
Normaal gesproken moet je je gewoon aanmelden, maar je mag - als je wilt - ook via een topic in de Ghosts komen. Dit moet je melden in de post waarin je jou karakter aanmeld. Dan krijg je een topic met Azula, waarin je geaccepteerd wordt. Dit zorgt voor punten en gelijk een relatie - goed of slecht, met de General.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

The Ghosts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Mystery World :: Algemeen :: Guilds :: The Ghosts-